Opinie

Podziękowania od Naszych Par Młodych, rodziców i zadowolonych gości weselnych zamieszczone bezpośrednio na naszej stronie. Jest to dodatkowe źródło rzetelnej wiedzy dla osób poszukujących najlepszego DJ -ja i Wodzireja.  Jeżeli poszukujecie profesjonalnej oprawy muzycznej na wesele, poprawiny, jubileusz, czy urodziny, to gorąco Was zachęcamy do zapoznania się z opinią o naszych usługach muzycznych i artystycznych.

 

 

 

Twoje imię/Wasze imiona (wymagane)

Twój e-mail (wymagane)

Miejsce imprezy (wymagane)

Data imprezy (wymagane)

Twoja wiadomość

 

Opinie zamieszczone na oficjalnej stronie www.coemimusic.pl  są prawdziwe,

rekomendowane przez naszych zadowolonych klientów.  

 

 

Pogorzelica, Ośrodek wczasowy „BAŻYNA”

Drogi Wojtku! Dziękujemy za poprowadzenie naszej imprezy! I za to, że zgodziłeś się tak daleko przyjechać 🙂 Dzięki za elastyczność. Kasia i Kuba Pogorzelica 07.10.2017.

Gdańsk „Karczma Swojak”

Wesele odbyło się we wspaniałej atmosferze, którą stworzył niezapomniany DJ – Pan Wojtek. Muzyka była super, każdy znalazł coś dla siebie, a Pan Wojtek czuwał nad przebiegiem zabawy starając się wszystkich zadowolić. Robił to wspaniale, z uśmiechem i wielkim poczuciem humoru. Goście świetnie się bawili i opuszczali wesele bardzo zadowoleni. Dziękujemy jeszcze raz i polecamy innym pana Wojtka!  Mama Jadwiga

 

Gdańsk „Dwór Oliwski”

Dziękujemy za wspaniałom zabawę!!! Impreza zajebista, goście zadowoleni. Maryna & Lukas

Gdańsk „Karczma Swojak”

Bardzo, bardzo dziękujemy! Była super zabawa. Para Młoda Karolina i Łukasz.

 

Lubiszewo „Villa Leśne Ustronie”

Oprawa muzyczna jak i dekoracja światłem wykonana profesjonalnie. Z czystym sumieniem i spokojem można powierzyć prowadzenie przyjęcia weselnego Wodzirejowi Wojtkowi, a sami Państwo Młodzi mogą zająć się tym czym powinni, czyli cieszeniem się z uroków tego wyjątkowego dla każdej Pary Młodej przyjęcia weselnego. Dziękujemy! Małgosia i Łukasz

 

 

Dworek na Błotach, Aga & Terry „Wesele Polsko – Australijskie”

Nasze wymarzone wesele w stylu rustykalnym nie mogłoby się w jakimkolwiek miejscu – jak tylko w Dworku na Błotach i przy pomocy Pana Lecha oraz muzyce zorganizowanej przez https://www.facebook.com/wojciech.zieba.18 i zabawie uwiecznionej przez https://www.facebook.com/poloczanski/. Dziękujemy!!!

Our dream wedding in rustic style could not happen in any ohter place then Dworek na Błotach and with help of Mr Lech as well as music organised by: https://www.facebook.com/wojciech.zieba.18 and everything recorded by photograph: https://www.facebook.com/poloczanski/ . Thank you!!!

 

 

Wejherowo, hotel „OLIMP”

Świetna zabawa, wspaniała muzyka, doskonałe wyczucie zabaw. POLECAMY! Alicja i Sebastian

 

Lubiszewo, Villa Leśne Ustronie,

Dziękujemy!

Za muzyczną ucztę, wspaniałą oprawę muzyczną, profesjonalizm, uśmiech oraz doskonałe prowadzenia wesela. Dziękujemy, też za Pana „SŁONIKA” 🙂 Małgosia i Łukasz

 

Ania i Paweł

Wojtku, rozwaliłeś system! Jak można sprawić by 100% gości nie miało siły wracać do domu, a żona nie chciała nocy poślubnej? Można! Dzięki za super zabawę…, Na plus: prowadzenie, oryginalne zabawy, podejście do gości, kreatywność, oświetlenie sali i parkietu, dowcip… itd. Na minus: hmmm, wesele ma się niestety tylko raz, ale mamy nadzieje, że jeszcze się spotkamy. Dziękujemy i polecamy Wojtka i zespół Coemi, mają dar do tego co robią!

 

 

Koleczkowo, „Maciejka” Natalia i Bogumił

Mieliśmy wesele wraz z poprawinami 13 Maja 2017, pakiet: zespól, wodzirej, oraz DJ na drugi dzień (tzw full opcja). Pan Wojtek ma niesamowite wyczucie kiedy co wypada, i elastycznie prowadzi scenariusz wesela w zależności od nastrojów gości i potrzeby. Wspaniale wprowadził wszystkich w pozytywna, rodzinna atmosferę, zapoznał ze sobą gości z obu stron, zapowiadał kolejne wydarzenia i dbał o prawidłowy przebieg imprezy. Robił to jednak w sposób nienachalny i taktowny. Sam wokal oraz repertuar wpasowuje się w większość gustów muzycznych, brzmi to bardzo przyjemnie dla ucha i porywa do tańca. Jednym słowem wszystkiego po trochu w dobrym tonie. Warto skorzystać z usług Pana Wojciecha i dać się odciążyć choć trochę w ten dzień, żeby moc cieszyć się czasem spędzonym z gośćmi i wspólną zabawa. Efekty świetlne wydobyły z sali więcej możliwości…Jedyne co mogę podpowiedzieć to żeby dokładnie omówić program oczepin jeśli macie jakieś specjalne oczekiwania, np. co do konkursów. Polecam z czystym sumieniem i pięknie dziękuje!

Koleczkowo, „Maciejka”

Drogi  Wojtku i zespole!
Żadne słowa nie są w stanie wyrazić naszego podziwu dla Waszego profesjonalizmu, energii, innowacji i kreatywności. Nie ma lepszego dowodu niż zadowoleni, uśmiechnięci goście, którzy nie schodzili z parkietu. Jesteście wspaniali i dziękujemy Wam z całego serca. Para Młoda

 

 

Gdańsk Matemblewo, „Kalinówka” 25.02.2017 r.

Kochany Wojtku i zespole złożonym z najlepszego fotografa, kamerzysty na świecie!
Dziękujemy Wam bardzo mocno za najpiękniejsze chwile w naszym życiu będące ważnym wydarzeniem. Za ogrom pracy włożony w oprawę muzyczną  i integracyjną, rozrywkową, a także upamiętniającą te wydarzenia.

 

 

Gdynia, Różany Gaj Patrycja i Michał

Drogi Panie Wojtku!
Dziękujemy, za wspaniałą zabawę . Pełen profesjonalizm, sama przyjemność z Panem współpracować.

Tczew, Asia i Mateusz

Drogi Wojtku i ekipo zespołu!
Dziękujemy, za wspaniałą zabawę weselną! Za słowa otuchy za pomoc w sprawieniu aby ten dzień był dla nas wyjątkowy!
Zabawa była przednia, zapamiętamy ten dzień na bardzo bardzo długo.
Konkursy i muzyka pierwsza klasa. Dziękujemy Asia i Mateusz

 

Pałac Grąbkowo, Para Młoda Ania i Dawid

Drogi Wojtku i cały zespole! Dziękujemy cudowną zabawę weselną i poprawinową. Zarówno my jak i nasi goście jesteśmy zachwyceni. Z Waszą pomocą ten dzień był najpiękniejszy w naszym życiu. Dziękujemy Ania i Dawid

 

Szarlota, dn. 13 – 14.08.2016 r.

Kochani, z całego serca dziękujemy za wspaniała imprezę, muzykę, która pozostanie nam przez dłuższy czas w sercu, zabawę i bardzo napięty GRAFIK! (scenariusz) Gorące pozdrowienia dla całego zespołu Coemi 🙂 Elżbieta i Adam.

 

 

Drogi WOJTKU!!!

Serdecznie dziękujemy za cudowne oświetlenie i wspaniałe prowadzenie wesela. Bawiliśmy się wybornie :-)!!! Emilia i Marek. „Maciejka”, Koleczkowo dn. 05.08.2016 r.

 

Leśniewo 09.07.2016 r.

Dziękujemy bardzo za wspaniała imprezę, piękną zabawę, super gry, świetną muzykę oraz za przepiękne oświetlenie sali światłem LED. Za rozbawienie gości na maksa. Goście zadowoleni i bardzo wybawieni. Bardzo dziękujemy Łukasz z Dorotą.

 

Para Młoda Aneta i Piotr Gdańsk „Nad Potokiem”

Dziękujemy za… wspaniałą muzykę, rozkręcenie naszych gości. Ciekawe zabawy i za serdeczność, którą nas obdarowaliście w najważniejszym dla nas dniu w naszym życiu. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego co najlepsze Aneta i Piotr.

 

Bal szóstoklasisty 2016

Dzieciaki ze szkoły podstawowej nr 6 w GDYNI bardzo dziękują za wspaniałą zabawę i kończącą edukację w szkole podstawowej. Wspaniała zabawa, szaleńcze tańce do super muzyki. Dziękujemy 🙂

„Hej ho, hej fest, zabawa fajna jest!”

Dziękujemy Panu Wojtkowi za profesjonalne prowadzenie festynu w szkole SP 33 w Gdyni, świetną muzykę, doskonałe nagłośnienie oraz cudowną atmosferę… do zobaczenia za rok 🙂 Dyrekcja, Grono Pedagogiczne, Uczniowie i Rodzice.

 

„DWOREK OLEŃKA” Tuchom

Dziękujemy serdecznie za cudowną muzykę, piękną oprawę światłem i „chmurkami”. Dzięki Wam nasze wesele było w 100% udane. Dziękujemy. Natalia i Jarosław

„DOLINA CHARLOTTY” STRZELINKO

Dziękujemy bardzo za cudowne i przepiękne oświetlenie sali weselnej. Dzięki Wam nasze wesele nabrało uroku i na pewno zapamiętamy je do końca życia! W punktacji od 1 do 10 dajemy 11 🙂 Angelika i Paweł 14.05.2016 r.

 

„DROGI ZESPOLE”

Nie będziemy się za dużo rozpisywać bo nie ma takich słów aby Wam podziękować za tak wspaniałą zabawę!!! Goście nie chcieli opuszczać parkietu bo tak wspaniale graliście. Dziękujemy Emi za świetny wokal reszcie zespołu za grena instrumentach. Ogólnie REWELACJA!!! PS. Goście wyszli zadowoleni, a dzieci wręcz oczarowane Panem WOJTKIEM. Z całego serca dziękujemy Beata i Łukasz. Maciejka 05.09.2015 r.

 

Agnieszka i Maciej „Maciejka” Koleczkowo 29.08.2015 r.

Bardzo dziękujemy, za wspaniała organizację wesela. Za występ z gitarą, oprawę muzyczną, harmonogram i dopięcie wszystkiego na ostatni guzik. Bo dzięki wam nasze wesel będzie niezapomniane, a wspominane przez wszystkich. Dziękujemy i pozdrawiamy Agnieszka &Maciej

 

Brodnica Dolna „Zajazd Helenka”

Drogi Wojciechu bardzo dziękujemy Ci za wspaniałe przygotowanie uroczystościowej, pomoc w organizacji przyjęcia weselnego, wspaniała oprawę muzyczną i świetną zabawę, moc pomysłów podczas przygotowania wesela. wszystko było „SUPER” Beata i Tomek. Dziękujemy!

 

Dogi Zespole! 08.08.2015 r. „Magnat” sala „Diamentowa”

Bardzo dziękujemy, za fantastyczną oprawę muzyczną, mnóstwo pomysłów i świetną zabawę. Specjalne podziękowania dla Pana Wojtka za wielkie zaangażowanie i chęć spełnienia , naszych wszystkich marzeń. Kilka słów od mamy Jagody. Szanowny Panie Wojtku rzadkością jest, aby zespół tak chętnie współpracował z gośćmi i spełniał wszystkie nasze „zachcianki weselne” Pozdrawiamy i dziękujemy Karolina i Andrzej wraz z rodzicami.

Drogi zespole,

Dziękujemy Wam, że byliście razem z nami! Za ciocię Ewę i wujków Jarków, za trafne riposty i rozluźnienie atmosfery! Paulina i Tomek.

Drogi Zespole Coemi!

pięknie graliście, świetnie wyglądaliście Młodych rozluźniliście :-). Pan Wojtek człowiek orkiestra w suchy lód odziany, mnóstwo pomysłów nieokiełznany… saksofon… mmmm sama słodycz… Wokal Pani Emi! Co?! Emi!!! słodycz, może to za mało (miód ciekły, lipowy) Dla reszty zespołu słowa uznania,  graliscie pieknie, DZIĘKUJEMY!!! Że byliscie razem z nami w „Tym Dniu” Agnieszka i Krzysztof 04.07.2015 Grinholc.

Fenomenalne Coemi! „Wodny Świat” w Ostrzycach 27 – 28.06.2015

Ogromnie dziękujemy za wspaniała oprawę uroczystości ślubnej, genialne prowadzenie wesela, wspaniała muzykę, chęć poświęcenia czasu na przygotowanie „Jedwabiu” i elastyczność dla naszego programu wesela. Goście są zachwyceni! Serdeczne podziękowania Joasia i Michał.

Rajska Góra, Nasze Wesele!

Dziękujemy wam za wspaniałą atmosferę podczas Najpiękniejszego Dnia w naszym życiu. To dzięki Wam, a przede wszystkim dzięki Tobie Wojtku goście bawili się świetnie, a ich opinia o Was będzie najlepsza reklamą. Jeszcze raz dziękujemy! Marta i Piotr.

Kwidzyń, Drogie Coemi!

Możesz śpiewać czyjeś, możesz śpiewać swoje, cokolwiek byś nie śpiewał dla na będziesz Michael Jacksonem! 🙂 BYŁO SUPER! Dziękujemy Wam za wspaniała zabawę. Do następnego! Kasia i Marcin XX.

Drogi Wojtku

Dziękujemy za wspaniałą imprezę weselną. Za to, że pomogłeś nam we wszystkich wyborach i organizacji naszego przyjęcia. Zarówno wszystkim gościom i nam bardzo się podobało. Wielkie dzięki Monika i Marcin.

Restauracja Biancas 

Impreza super udana, goście się świetnie bawili, polecamy DJ-a Wojtka. Dziękujemy!!! Sandra i Marcin

Starogard Gdański

Dnia dzisiejszego piękne wesele się odbyło, Coemi cudownymi światłami nam je przystroiło. Przez cały czas super nam grali, czym wszystkich gości zabawiali. Wojtkowi wypełni zaufaliśmy i się nie zawiedliśmy! Imprezę fajnie poprowadził, dzięki czemu wszystkich na parkiecie zgromadził. Emilia pięknym głosem zaśpiewała i tym głosem każdego oczarowała! Nasze wesele będziemy długo wspominać, za co chcieliśmy Wam serdecznie podziękować. Szczęśliwi i zakochani Agnieszka i Maciej. Dziękujemy!!!

 

Asia&Marcin – nasze „Walentynkowe wesele”

Wojtku, Bardzo dziękujemy za wspaniała zabawę. Jesteśmy bardzo zadowoleni :-)Będziemy Ciebie wszystkim polecać. Dziękujemy Asia i Marcin.

Poprawiny Pruszcz Gdański

Trzeci kontakt z zespołem. Sylwester 2013/2014, wesele 2014 i dzisiaj poprawiny. Każdy kontakt z zespołem pozostawia NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA radości i udanej zabawy. Zespół Coemi korzysta z gorących rytmów przy wspaniałym wokalu żony Wodzireja. Wodzirej zabawia każde pokolenie do łez radości. Pozostańcie sobą. Pełni uznania Rodzice Pana Młodego.

Pruszcz Gdański  

Dziękujemy wspaniałej orkiestrze za niezapomnianą zabawę, bardzo dobrą organizację wesela. Wokalistce za wspaniały śpiew oraz wodzirejowi za bardzo dobre rozbawienie gości. Dziękujemy rodzice!!!

 

Pruszcz Gdański „U Jakuba” Wesele Królowej i Króla…

Chcielibyśmy z całego serca podziękować Najlepszej Orkiestrze za Świecie wartej naszego królestwa 🙂 Zostaniecie w naszej pamięci do końca życia, jesteście WSPANIALI!!! Polecamy wszystkim zainteresowanym na prawdę warto! 🙂 Jesteśmy w 100% zadowoleni, macie wspaniałe osobowości, potraficie konkretnie rozkręcić weselnych gości. Widzimy się na najbliżej imprezie 🙂 hahaha DZIĘKUJEMY!!! Marzena i Paweł.

Rewa  

Kochani bardzo dziękujemy za wspaniłą oprawę muzyczn, cudowny anielski głos wokalistki. Jesteście cudowni, wszyscy goście wspaniale się bawili, będziemy Was bardzo miło wspominać i na pewno polecać! 🙂 jeszcze raz gorące podziękowania Gabrysia i Adam 🙂

„Maciejka”- Koleczkowo

DROGI WOJTKU, EMILKO I RESZTA EKIPY! Było z Wami czadowo, przebojowo i wybuchowo! Fajnie było – szkoda, że tak szybko się skończyło. Zrobiliście takie czary mary, ze wszystkim opadły kopary! 🙂 Zgubiliśmy rym, lecz na zawsze pamiętamy siwy dym! Dziękujemy Wam serdecznie za niezapomnianą imprezkę, którą zarówno my jak i nasi goście zapamiętamy do końca życia!  …to było najlepsze wesele w naszym życiu…:-) Pozdrawiamy Świeżo upieczenia małżeństwo

„Dom weselny VICTORIA”- Komorowo Żuławskie 

Coemi to zespół muzyczny jakich mało, choć wiele już ich tutaj grało. Goście tańcowali do rana, OJ DANA, OJ DANA 🙂 Od tańczenia nogi bolą strasznie, bo tak miało być oj właśnie. Państwo Młodzi zadowoleni gdyż bawili się z COEMI! Aldona & Robert

„Willa Bezycer”- Gowidlino 

Najlepszy na świecie zespole „COEMI”, dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszej uroczystości weselnej. Wojtek – zabawy i gry były najśmieszniejsze jakie widzieliśmy (np. ta z dmuchaniem balonów). Emilio – dziękujemy za Twój wspaniały śpiew. Wasze instrumenty nadały naszej zabawie szczególny wymiar. Oświetlenie sali było oszałamiające! Jesteśmy bardzo z was zadowoleni – bardzo Wam dziękujemy!!! JESTEŚCIE NAJLEPSI! Dziękujemy Patrycja i Michał (Para Młoda).

 

„Dwór Żuławski”- Grabiny Zameczek 

Kochani przeszliście samych siebie! Wiedzieliśmy, że jesteście NAJLEPSI, ale to co zrobiliście u nas było REWELACYJNE!!! Goście i My świetnie się bawiliśmy… Oprawa muzyczna, efekty specjalne – co tu mówić JESTEŚCIE SUPER UTALENTOWANYMI , serdecznymi ludźmi. Dziękujemy z całego serca, za wspaniała oprawę muzyczną, za SERCE I DUSZĘ, które wkładacie w TO CO ROBICIE. Wybierając Was – był to strzał w dziesiątkę. Beata i Krzysztof (FABIO) Pozdrawiamy

Sztutowo, „Pensjonat BARON”

Wspaniały zespól, bardzo sympatyczna czwórka. Wesele bardzo udane. Towarzystwo było międzynarodowe, ale grali tak wspaniale, że wszyscy super się bawili i nie znikali z parkietu. Przy nich zaoszczędzicie na wódce, bo nikt nie siedzi za stołem hehe. Pozdrawiamy i DZIĘKUJEMY. Magda & Fero.

Pączewo City 🙂 

Coemi!!! Dziękujemy za wspaniałe wesele. Gratulujemy zdolności prowadzenia imprezy w trudnych warunkach (burze, śnieżyce, zadymy, brak prądu :))

Wojtek – pierwsza klasa bawi gości, aż do rana. Jeszcze raz wielkie dzięki za najwspanialsze bezstresowe i naturalne wesele jakie mogliśmy sobie wymarzyć. Para Młoda Anita i Wojtek. P.S „Super impreza imieninowa” powiedziała mała Asia 🙂

Sylwia & Tomek, Dom bankietowy GRINHOLC 

Nasze wesele, bawiliśmy się do białego rana z niesamowitym zespołem COEMI. Niepowtarzalny klimat jaki stworzył Pan Wojtek często wspominamy z uśmiechem na twarzy wraz z Małżonką. Od pierwszego spotkania z Panem Wojtkiem wiedzieliśmy że jest IDEALNYM kandydatem aby poprowadzić nas w tańcu i zabawie w naszym wyjątkowym dniu. Zespół nie zawiódł ! Bardzo duże doświadczenie i jakość było słychać w każdym wersie wspaniałej Wokalistki zespołu. Mistrzowski Wodzirej zapadł w pamięć wszystkim Gościom – Świetny kontakt z publiką, nieprzeciętny dowcip, bardzo aktywny podczas zabawy. Nie omieszkam wspomnieć o przepięknej świetlnej dekoracji sali która jest pasją Pana Wojtka. Strzał w 10 ! Zdjęcia z naszego wesela to piękne dzieła sztuki które przede wszystkim jakość zawdzięczają różnorodności zastosowanych wspomnianych świateł, suchego lodu, wytwornicy dymu – Poezja. Dziękujemy za wymarzoną noc którą dla nas stworzyliście Swoją PASJĄ, ZAANGAŻOWANIEM, PROFESJONALIZMEM. Mam nadzieję że będziemy mieli okazję się jeszcze nie raz pobawić !

Lubiszewo,

Villa Leśne Ustronie nas powitała, a orkiestra COEMI pięknie przygrywała i wieloma atrakcjami nas zabawiała… Dziękujemy bardzo za to piękne granie… nam i wszystkim gościom w pamięci na długo zostanie Sylwia Łukasz, Nikodem

Dolina CHARLOTTY, 

Dziękujemy zespołowi COEMI za wspaniałą zabawę, niesamowitą atmosferę i wyjątkowe chwile, które będziemy wspominali do końca życia. Iwona z Łukaszem. P.S. Wasza Jedyna MUZYKA 🙂

Słupsk, 

Kochani!  Bardzo, ale to bardzo dziękujemy za wspaniałe dźwięki Waszej kapeli. Jesteście wspaniali. Cześć Kazio i Ela.

Rodzice Pana Młodego

Szanowny Panie Wojtku, drodzy COEMI, bardzo, bardzo dziękujemy za wspaniałe:

– organizację zabawy,

– piękną muzykę,

– doskonały głos wokalistki,

– przeboje na każdy „przedział wiekowy”

Życzymy sukcesów zawodowych… Wielkie dzięki Ojciec Marcina i Warszawska rodzina.

Kochani!!!

Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę, muzyka, śpiew – wszystko 100%. Goście zachwyceni. Dzięki Wam mogliśmy bawić się wspaniale do białego rana. Jeszcze raz wielkie dzięki. Polecimy Was znajomym! Rodzice Jolanta i Sławomir

„FILIP” Osłonino 

DROGIE COEMI, dziękujemy za uświetnienie tego wyjątkowego dla nas dnia, nocy oraz poprawin. Dzięki Wam ten dzień był dla nas łatwiejszy i radośniejszy. Zespół, DJ i WODZIREJ SPISALI SIĘ NA MEDAL. Dziękujemy Sylwia&Marcin

Ania i Rafał 

Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną oraz piękne oświetlenie sali, a także zaangażowanie w ten jeden jedyny dzień w życiu. Będziemy polecać zespół wszystkim, którzy chcą się dobrze bawić. Ania i Rafał

Dziękujemy! Para Młoda, Straszyn 

W tym wyjątkowym dla Nas dniu, grałeś na naszym weselu (DJ Coemi). Dziękuję bardzo za pomoc i wspaniałą zabawę. Nasi goście weselni SUPER się bawili i wcale nie chcieli iść do domu. Muzyka była super dobrana i wszystkim się podobała. Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane. W imieniu moim i męża dziękuję!! Anna i Jakub

Para Młoda, Rajska Góra 

Dziękujemy!!! Za wspaniałą atmosferę, przepiękny głos pani solistki, genialne prowadzenie naszego wesela, a także za uśmiechy na twarzach naszych gości, za cenne wskazówki, za tysiące pomysłów, z których każdy był celny. P.S. Przez Was, Nasi Goście nie chcieli wracać do domów!!! 🙂 Monika i Mateusz Szyc

 

Rodzice Panny Młodej, Rajska Góra 

Drogi Zespole Coemi! Tak bardzo baliśmy się jak wypadnie ten szczególny dzień naszych już dzieci. Jednak dzięki Wam spadł nam ogromny ciężar z serca już na początku wesela. Zabawa była wyśmienita choć to mało powiedziane, po prostu była na 102!!! Goście byli zachwyceni, wciąż się pytali dzięki komu Was znaleźliśmy, a to był po prostu łut szczęścia – przypadek za który gorąco, serdecznie – wręcz ogromnie Dziękujemy!!! Anna i Janusz Bobkowscy.

Weronika i Błażej Łubiana, 

Dziękujemy za wspaniałą zabawę, która wywołała ból nóg 🙂 Była super, fantastycznie i mega zajeb…cie 🙂 WARTO BYŁO!!! (zmienić zespół na miesiąc przed weselem) 🙂 Do zobaczenia 🙂 !!! Weronika i Błażej 🙂

Justyna i Paweł Kartuzy, 10.07.2010 (data Naszego ślubu)

Dziś mija nasza kolejna rocznica ślubu i za każdym razem miło wspominamy ten dzień głównie dzięki Wam! Wspaniałe i profesjonalne prowadzenie imprezy, świetna muzyka, atrakcyjne zabawy, pomoc w organizacji wesela – to wszystko zespół Coemi! My i nasi goście bawiliśmy się świetnie! Życzymy wszystkim przyszłym parom młodym takiego świetnego zespołu na weselu!

Maciejka, 

KOCHANI!!! Wszystko było fantastyczne, zespół super, muzyka super, oprawa świetlna i dym na pierwszy taniec bajka!!! Goście zachwyceni, my również. Dziękujemy za wszystko 🙂 Kasia i Tomek

Agnieszka i Sławek, Skarszewy 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej COEMI. Właśnie tak wymarzyliśmy sobie ten nasz najpięknięszy dzień w życiu. Przez cały czas goście byli na parkiecie, i wszyscy bawili się świetnie. Buziaki 🙂 S.A.M!

Para Młoda, Dzikie Wino Reda 

Wspaniałemu zespołowi COEMI, który uczynił nasz wyjątkowy dzień jeszcze piękniejszym. Z całego serca dziękujemy. Justyna i Przemek

Restauracja Rewa

Drogi zespole COEMI! BARDZO Wam dziękujemy za wspaniałą zabawę do białego rana! Jesteście THE BEST! Edyta i Paweł

 Willa Leśne Ustronie  Lubiszewo,

Kochany zespole, Uczyniliście TEN DZIEŃ jeszcze piękniejszym niż go sobie wyobrażaliśmy! Wasza pozytywna energia udzieliła się wszystkim gościom, czego wynikiem było fantastyczne wesele. Dziękujemy Wam i mamy nadzieję, że spotkamy się na najważniejszym dniu w życiu innej Pary Młodej 🙂 Basia i Bartek P.S. Panie Wojtku było lepiej niż Pan obiecał 🙂

Bojano, Sala Bankietowa Wrzos

KOCHANY ZESPOLE!!! Jesteście najwspanialsi na świecie! Zabawa i śpiew na najwyższym poziomie. Jesteście lepsi niż najlepsi organizatorzy ślubni! Ślub bezstresowy tylko dzięki zespołowi COEMI MUSIC LIVE! 🙂 Marta i Damian Schenk.

Chwaszczyno, Nasze wesele w „Zaścianku”

Wysoka kultura. Górna półka. Dziękujemy za wszystko. Oby wszystkie wesela i poprawiny były takie jak nasze. Bardzo dziękujemy Młoda Para, rodzice oraz siostra Ania. Aleksandra i Krzysztof.

Koleczkowo, Wesele polsko – angielskie

A huge thenk you to Coemi for hosting our wedding. Excellent band, lighting & enternnaint. Dziękujemy było super Emilia&Paul

Rumia, 

Super, hiper i jeszcze więcej! Najlepsze wesele w Naszym życiu! Dziękujemy Ola&Robert

„Maciejka” w Koleczkowwie,

Nie da sie opisać oprawy muzycznej, które Państwo nam zorganizowało i zaprezentowało. Było rewelacyjnie i na zawsze pozostanie w pamięci naszej i wszystkich gości       weselnych. (Godne polecenia konkursy i prowadzenie wodzireja). Integracja zespołu muzycznego z gośćmi godna podziwu 🙂 i na pewno będziemy polecać zespół Coemi naszej rodzinie i znajomym. DZIĘKUJEMY BARDZO. Agnieszka i Maksymilian Szachowscy z rodzicami i gośćmi.

Rajska Góra,

Bardzo dziękujemy nie tylko za wspaniałą oprawę muzyczną, ale również, za OGROMNĄ pomoc w przygotowaniu wesela. Największy dzień w Naszym życiu dzięki tej udanej zabawie naprawdę był najpiękniejszy. Dziękujemy z całego serca. Jolanta i Piotr

Rajska Góra, Wesele polsko – norweskie!!!

Dear Coemi Band
Thank you for helping to make these days very special for us.
Gro and Łukasz

Hotel Drywa,  Dworek

Kochana Orkiestro Coemi…
Jesteśmy Wami oczarowani od pierwszego spotkania 🙂 Współpraca z Wami to czysta przyjemność. Jest to opinia zarówno nasza jaki i wszystkich naszych Gości. Pięknie prowadziliście naszą uroczystość. Emilia swym pięknym głosem karmiła nas i zachwycała przy każdej piosence, a Ty Wojtku z takim profesjonalizmem i taktem prowadziłeś nasze weselicho 🙂 Dziękujemy serdecznie i zapraszamy w nasze skromne norweskie progi 🙂 Karolina i Łukasz

Gdynia Róża Wiatrów

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego Wesela. Zabawa była bardzo udana, a cała impreza wypadła fenomenalnie. Wszyscy uczestnicy wesela bawili się znakomicie i na pewno będą długo wspominać to wydarzenie. Efekt współpracy przerósł nasze najśmielsze oczekiwania, jesteśmy bardzo pomyślnie zaskoczeni, gdyż nie spodziewaliśmy się, aż tak oddanego zespołu. Byli przygotowani na wszystkie nieoczekiwane sytuacje i wielokrotnie uratowali nam tyłki 🙂 Z czystym sercem i niekłamaną przyjemnością będziemy polecać zespół „Coemi” wszystkim znajomym i rodzinie. Buziaki!!! Madzia & Michał

 

Pałac w Godętowie

Jesteśmy zachwyceni Waszą oprawą muzyczną. Jesteśmy Wam bardzo wdzięczni za tak przemiłą muzykę i prowadzenie w Naszym Wielkim DNIU. Gosiaczek i Grzesiaczek

 

„Wichrowe Wzgórze”, Chmielno 

Bardzo dziękujemy, za świetną oprawę wesela, pomoc przy organizacji i dbanie o szczegóły. Super się bawiliśmy, goście też. Muzyka idealnie dobrana do towarzystwa, każdy znalazł coś dla siebie. Jeszcze raz dziękujemy! Ewa i Łukasz

 

 Michał

Tańczyłem śpiewałem, nie grałem choć chciałem. Dobrze się bawiłem. Polecam Michał Wiśniewski

 

Koleczkowo, 

Dziękujemy za wspaniała oprawę muzyczną! Pełen profesjonalizm!!! Państwo Młodzi Marta i Rafał

 

Aleksandra i Łukasz, Koleczkowo

Wspaniały zespół 🙂 Wszyscy goście zachwyceni i my również 🙂 Dziękujemy za piękną muzykę, cudowne oświetlenie sali i wspaniałą atmosferę na naszym weselu. Z całego serca polecamy zespół Coemi, który nie tylko właściwie gra i zabawia gości, ale także uwielbia węgorze 🙂 Mamy nadzieję, że zapamiętacie nas, tak jak my Was. Serdeczne dzięki, będziemy polecać!!!

 

Magda i Michał

Dziękujemy Wam Bardzo!!! Jak już wspominałam, każde zdjęcie wyzwala w nas takie same emocje jak w dniu naszego Ślubu. Nie lada to wyczyn żeby to osiągnąć!!! Magda&Michał

 

Maciejka, Koleczkowo 

Serdecznie dziękujemy wspaniałemu zespołowi „Coemi” za fantastyczną oprawę muzyczną, niezapomnianą zabawę do białego rana. Jesteśmy bardzo zadowoleni, pod wielkim wrażeniem 🙂 Nic dodać, nic ująć. Dziękujemy za wszystko 🙂 Agnieszka i Łukasz K.

 

MAGNAT Bojano,

„Było iście – zajebiście” Dziękujemy za pomoc i wsparcie w organizacji tego najważniejszego dnia w naszym życiu!!! Choć momentami mogło być ciężko, to: „weterynarza nic nie przeraża!” 🙂 Z weterynaryjnymi pozdrowieniami Szymon i Ewelina lekarze weterynarii!!

 

Ula & Piotr wraz z Dziećmi

Dość późno wystawiany komentarz, ale naprawdę nad nim musieliśmy pomyśleć, ze względu, że Zespół „COEMI” jest tak rewelacyjny i wspaniały iż opinia musi być wyjątkowa. „Coemi” fantastyczni, serdeczni i przyjemni ludzie, którzy zostają w pamięci na tak długo, że czlowiek myśli iż to starzy znajomi. Muzyka po prostu taka jąką sobie Państwo Młodzi wymarzą, niczym koncert ulubionego zespołu. Efekty specjalne wszelakiego rodzaju: światła, bańki, dym; konkursy i wiele innych. Aby tym wszystkim się nacieszyc wesele musiałoby trwać tydzień. Dziękujemy bardzo. Ula i Piotr

 

Młoda Para Asia i Michał – Łeba „Lech”

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę, miłą atmosferę na weselu oraz podczas przygotowań. Jesteśmy niezwykle zadowoleni ze współpracy z Wami 😉 Dziękujemy Asia i Michał P.S. Będziemy polecać dalej!!!

 

Impreza firmowa

W dniu 13.10.2011r grono pedagogiczne SP 18 z Gdyni wspólnie z Radą Rodziców w „Maciejce” wspaniale spędziliśmy święto KEN. Organizacja wzorowa w każdym wymiarze. Warto przyjechać – polecamy!!! Grono pedagogiczne wymagającej instytucji.

 

Impreza zakładowa

Dnia 08.10.2011 odbyła się zabawa w miejscowości Koleczkowo „Maciejka” Było wspaniale! Menu pyszne i obfite. DJ Coemi bawił nas niesamowicie!!! Szkoda, że tak krótko! Na pewno skorzystamy w przyszłości. Związki Zawodowe NSZZ Solidarność przy PKT Gdynia Do zobaczenia!

 

Maciejka, Koleczkowo 

Dziękujemy za cudowną, szampańską imprezę, za pozytywne nastawienie do nas i naszych gości. Cieszymy się, że ten dzień mogliśmy spędzić właśnie z Wami. Wasze wsparcie zostanie u nas na zawsze w pamięci. Alina i Tomek Itrych

 

Osłonino,  Sala weselna „FILIP”

Dziękujemy Wam, że byliście z nami w tej najważniejszej chwili w życiu. Wasza muzyka porywa nie tylko nogi, ale również serca i dusze. Jeszcze nigdy nie bawiliśmy się tak dobrze jak przy Was. Jeszcze raz ze szczerego serca Dziękujemy!!! Natalia i Patryk

 

Sopot, Dworek Admirał

W imieniu własnym i wszystkich gości serdecznie dziękujemy za uświetnienie Naszego przyjęcia weselnego. Dziękujemy za radość, która wprowadziliście całym zespołem, za super efekty świetlne i za zabawy, które rozśmieszały wszystkich uczestników wesela. To dzięki Wam, Nasze wesele pozostanie w naszej pamięci na długie lata. Z całego serca: Dziękujemy!!! Patrycja i Miłosz

 

Pages: 1 2 3 4 5 6